- Hem - Tablå - Ljudarkiv - Hur Lyssnar Jag? - Bli Sponsor - Personal - Kontakta Oss-Detta händer just nu på Countrykanalen

Nytt år. Nya utmaningar. Det kunde väl ha börjat bättre men vi får försöka att göra det bästa av den situation som vi befinner oss i. Om alla gör sitt bästa räcker det och blir över. Det räcker att viljan finns där, och motivationen. Alla kan dra sitt strå till stacken. Alla kan ha visioner. Min vision är att fortsätta att driva Countrykanalen. Att spela den musik som jag och de flesta av er älskar. Men det är en utmaning. Det kostar. Arbetet gör jag därför att jag trivs med det. Omkostnaderna däremot är ett nödvändigt ont och sliter på motivationen att fortsätta. Countrykanalen är reklamfri och jag vill fortsätta att ha det så. Därför vädjar jag till er. Gillar ni det ni hör så hjälp mig gärna med en liten peng. Gå in på länken "Bli sponsor" så får ni reda på hur ni skall göra. Om ni vill hjälpa mig på något annat sätt så kom med förslag och idéer. Min E-mail är pelle @ countrykanalen.se

Jag önskar er en god fortsättning på 2021

Pelle Johnsson

Tillsammans med mina duktiga och hängivna programmakare driver jag Countrykanalen. Vårt arbete är helt idéellt och vi gör det för att vi älskar vår musik. Driften av Countrykanalen kostar emellertid en del pengar med avgifter och abonnemang. Om du gillar vårt musikutbud så har du möjlighet att visa detta genom att hjälpa mig att dra lasset med driftskostnaderna genom att sponsra Countrykanalen med 20 kronor i månaden (220 kronor för ett år) Klicka på "Bli sponsor" för info om hur du går tillväga.

Vi önskar er alla lyssnare en massa mys under kommande helger.

Pelle Johnsson

PS: Om du vill göra program för Countrykanalen eller hjälpa till på något annat sätt så är du välkommen att höra av dig till mig på min E-mail pelle @ countrykanalen.se.
---------------------------------------------------------------

Vill du höra tidigare sända program, så har du som är sponsor tillgång till ljudarkivet. Där finns det godbitar med nästan samtliga programledare som har gjort program för Countrykanalen Sweden. Vill du bli sponsor för Countrykanalen och hjälpa till att hålla igång vår internetradio? (20:- per månad eller 220 per år). Klicka på fliken "Bli sponsor", så får du info om hur du skall göra.
----------------------------------------------------------------

Nu kör vi ShowTime permanent. Under denna rubriken kommer vi att få höra inspelade uppträdanden med olika artister samt repriser av temaprogram med olika programledare som sänts tidigare, både i Countrykanalen och på andra radiokanaler.
Programmet sänds på torsdag 20:00, lördag 17:00 och söndag 18:30
----------------------------------------------------------------

Det kommer in en hel del nytt material från skivbolag och artister och jag lägger ut en del av det i slingan. Jag lägger också in spotlights, d.v.s. presentation av artist och låt på några av de låtar som kommer in.

Till dig som spelar, sjunger och gör musik. Skicka din musik till oss, enligt dessa anvisningar.

Om du sponsrar oss, Sponsorsidan, kan du skicka med en text med presentation till en spotlight och en låt som du väljer. Något som du själv eller någon annan har gjort. Den får ta max 30 sekunder att läsa. Jag läser därefter in den, före eller efter låten. Eller uppdelat före och efter, enligt dina önskemål. Du kan också spela in din egen presentation och skicka med. Max 30 sekunder. Spotlighten kommer att rotera i intervaller den första tiden, sedan hamnar låten i den ordinarie slingan med eller utan presentation. Jag kommer att köra det här konceptet i fortsättningen. På detta sätt hoppas jag att vi kan hjälpa varandra att sprida vår musik.

Bästa hälsningar

Pelle Johnsson

 Lyssna på Radion
Klicka på radion om du vill Lyssna på Countrykanalen i en ny flik.


----------------------------------------------------------

Letar du efter ställen med Country & Western?
Kolla här...
Letar du efter
Country & Western
Country & Western

----------------HISTORIK------------------

Laddar ...