- Hem - Tablå - Ljudarkiv - Hur Lyssnar Jag? - Bli Sponsor - Personal - Kontakta Oss-Välkomna till Countrykanalens hemsida

Då var det definitivt vinter då. Snö och kyla. Inte min favoritårstid men vi får passa på och mysa i stugvärmen mens vi kan. Tomten har varit här med julsäcken som är fylld av julmusik av alla de slag. Nu har jag kryddat slingan med detta och jag önskar er alla goa lyssnare en MYSIG ADVENT en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.

Keep it Country

Pelle Johnsson

Tillsammans med mina duktiga och hängivna programmakare driver jag Countrykanalen. Vårt arbete är helt idéellt och vi gör det för att vi älskar vår musik. Driften av Countrykanalen kostar emellertid en del pengar med avgifter och abonnemang. Om du gillar vårt musikutbud så har du möjlighet att visa detta genom att hjälpa mig att dra lasset med driftskostnaderna genom att sponsra Countrykanalen med 20 kronor i månaden (220 kronor för ett år) Klicka på "Bli sponsor" för info om hur du går tillväga.

Vi önskar er alla lyssnare en massa mys under kommande helger.

Pelle Johnsson

PS: Om du vill göra program för Countrykanalen eller hjälpa till på något annat sätt så är du välkommen att höra av dig till mig på min E-mail pelle @ countrykanalen.se.
---------------------------------------------------------------

Vill du höra tidigare sända program, så har du som är sponsor tillgång till ljudarkivet. Där finns det godbitar med nästan samtliga programledare som har gjort program för Countrykanalen Sweden. Vill du bli sponsor för Countrykanalen och hjälpa till att hålla igång vår internetradio? (20:- per månad eller 220 per år). Klicka på fliken "Bli sponsor", så får du info om hur du skall göra.
----------------------------------------------------------------

Nu kör vi ShowTime permanent. Under denna rubriken kommer vi att få höra inspelade uppträdanden med olika artister samt repriser av temaprogram med olika programledare som sänts tidigare, både i Countrykanalen och på andra radiokanaler.
Programmet sänds på torsdag 20:00, lördag 17:00 och söndag 18:30
----------------------------------------------------------------

Det kommer in en hel del nytt material från skivbolag och artister och jag lägger ut en del av det i slingan. Jag lägger också in spotlights, d.v.s. presentation av artist och låt på några av de låtar som kommer in.

Till dig som spelar, sjunger och gör musik. Skicka din musik till oss, enligt dessa anvisningar.

Om du sponsrar oss, Sponsorsidan, kan du skicka med en text med presentation till en spotlight och en låt som du väljer. Något som du själv eller någon annan har gjort. Den får ta max 30 sekunder att läsa. Jag läser därefter in den, före eller efter låten. Eller uppdelat före och efter, enligt dina önskemål. Du kan också spela in din egen presentation och skicka med. Max 30 sekunder. Spotlighten kommer att rotera i intervaller den första tiden, sedan hamnar låten i den ordinarie slingan med eller utan presentation. Jag kommer att köra det här konceptet i fortsättningen. På detta sätt hoppas jag att vi kan hjälpa varandra att sprida vår musik.

Bästa hälsningar

Pelle Johnsson

 Lyssna på Radion
Klicka på radion om du vill Lyssna på Countrykanalen i en ny flik.


----------------------------------------------------------

Letar du efter ställen med Country & Western?
Kolla här...
Letar du efter
Country & Western
Country & Western

----------------HISTORIK------------------

Laddar ...