- Hem - Tablå - Ljudarkiv - Hur Lyssnar Jag? - Bli Sponsor - Personal - Kontakta Oss-Detta händer just nu på Countrykanalen

Ja då blev det höst och kallt och den första snön har annonserat att vintern är i antågande. Nu får vi anledning att mysa inomhus med skön Countrymusik från Countrykanalen Sweden. En hel del nytt material har inkommit och jag portionerar ut det i slingan samt gör det tillgängligt för mina programmakare. Anja Krone, Lars Bygdén, Rolf Nyholm och Dave Watkins levererar program och Rolf Nyholm förser oss även med material till arkivet och slingan. Jag ansvarar för allt annat och ser till att få en jämn kvalitet samt radiomastrar det som sänds. Allt arbete som läggs ner på Countrykanalen är ideellt, men driften med avgifter hit och dit är en tung börda för mig som ensam är ekonomiskt ansvarig. Även om jag brinner för Countrykanalen och den musik som vi bjuder på så tär det hårt på min ekonomi. Jag har ett koncept med sponsring av kanalen som givetvis är helt frivillig. Det kommer in lite pengar och jag riktar ett stort tack till er som hjälper mig. Men det är tyvärr långt ifrån vad som krävs för att hålla igång verksamheten. Jag vädjar därför ödmjukt till er kära lyssnare och ber om ert ekonomiska stöd för att hålla liv i Countrykanalen. Alla bidrag är lika välkomna. jag erbjuder även ett abonnemang på Programarkivet för 20 kronor per månad. Klicka här "Bli sponsor" för att få mer info om hur ni skall gå tillväga.
Jag önskar er alla en fortsatt skön och mysig höst och vinter.
Bästa hälsningar
Pelle Johnsson
----------------------------------------------------------------

Vill du höra tidigare sända program, så har du som är sponsor tillgång till ljudarkivet. Där finns det godbitar med nästan samtliga programledare som har gjort program för Countrykanalen Sweden. Vill du bli sponsor för Countrykanalen och hjälpa till att hålla igång vår internetradio? (20:- per månad eller 220 per år). Klicka på fliken "Bli sponsor", så får du info om hur du skall göra.
----------------------------------------------------------------

Nu kör vi ShowTime permanent. Under denna rubriken kommer vi att få höra inspelade uppträdanden med olika artister samt repriser av temaprogram med olika programledare som sänts tidigare, både i Countrykanalen och på andra radiokanaler.
Programmet sänds på torsdag 20:00, lördag 17:00 och söndag 18:30
----------------------------------------------------------------

Det kommer in en hel del nytt material från skivbolag och artister och jag lägger ut en del av det i slingan. Jag lägger också in spotlights, d.v.s. presentation av artist och låt på några av de låtar som kommer in.

Till dig som spelar, sjunger och gör musik. Skicka din musik till oss, enligt dessa anvisningar.

På försök kan du som sponsrar oss, Sponsorsidan, skicka med en text med presentation till en spotlight och en låt som du väljer. Något som du själv eller någon annan har gjort. Den får ta max 30 sekunder att läsa. Jag läser därefter in den, före eller efter låten. Eller uppdelat före och efter, enligt dina önskemål. Du kan också spela in din egen presentation och skicka med. Max 30 sekunder. Spotlighten kommer att rotera i intervaller den första tiden, sedan hamnar låten i den ordinarie slingan med eller utan presentation. Jag kommer att köra det här konceptet under en provperiod för att se hur det funkar. På detta sätt hoppas jag att vi kan hjälpa varandra att sprida vår musik.

Bästa hälsningar

Pelle Johnsson

 

Lyssna på Radion
Klicka på radion om du vill Lyssna på Countrykanalen i en ny flik. Eller lyssna med spelaren nedanför, så stannar du kvar på denna sidan och kan se historiken samtidigt.

Laddar ...

Letar du efter ställen där det spelas Countrymusik?
Kolla här...
Letar du efter

----------------HISTORIK------------------

Laddar ...