- Hem - Tablå - Ljudarkiv - Hur Lyssnar Jag? - Bli Sponsor - Personal - Kontakta Oss-


Detta händer just nu på Countrykanalen

Just nu i ShowTime. Skattkistan nr.28 från 2013. DJ: Pelle Johnsson Sänds på torsdag 20:00 och lördag 17:00. Vill du höra fler tidigare sända program, så har du som är sponsor tillgång till ljudarkivet. Där finns det godbitar med nästan samtliga programledare som har gjort program för Countrykanalen Sweden. Vill du bli sponsor för Countrykanalen och hjälpa till att hålla igång vår internetradio? (20:- per månad eller 220 per år). Klicka på fliken "Bli sponsor", så får du info om hur du skall göra.
----------------------------------------------------------------

Nu ser vi fram emot vår, sommar, Festivaler och andra trevliga arrangemang. Här på Countrykanalen kommer det att dyka upp lite nya inslag. Håll ögon och öron öppna och kolla upp tablån och facebooksidan.
----------------------------------------------------------------
Jag har möblerat om lite i tablån. Detta för att det skall bli jämnare fördelning av de annonserade programpunkterna under veckan.
Kolla in tablån och kom gärna med synpunkter.
----------------------------------------------------------------
Nu kör vi ShowTime permanent. Under denna rubriken kommer vi att få höra inspelade uppträdanden med olika artister samt repriser av temaprogram med olika programledare som sänts tidigare, både i Countrykanalen och på andra radiokanaler.
Programmet sänds på torsdag 20:00 och lördag 17:00.
----------------------------------------------------------------

Det kommer in en hel del nytt material från skivbolag och artister och jag lägger ut en del av det i slingan. Jag lägger också in spotlights, d.v.s. presentation av artist och låt på några av de låtar som kommer in.

Till dig som spelar, sjunger och gör musik. Skicka din musik till oss, enligt dessa anvisningar.

På försök kan du som sponsrar oss, Sponsorsidan, skicka med en text med presentation till en spotlight och en låt som du väljer. Något som du själv eller någon annan har gjort. Den får ta max 30 sekunder att läsa. Jag läser därefter in den, före eller efter låten. Eller uppdelat före och efter, enligt dina önskemål. Du kan också spela in din egen presentation och skicka med. Max 30 sekunder. Spotlighten kommer att rotera i intervaller under 14 dagar, sedan hamnar låten i den ordinarie slingan med eller utan presentation. Jag kommer att köra det här konceptet under en provperiod för att se hur det funkar. På detta sätt hoppas jag att vi kan hjälpa varandra att sprida vår musik.

Bästa hälsningar

Pelle Johnsson

 

Vill du lyssna nu?
Klicka på radion så öppnar sig spelaren.

Lyssna på Radion

Eller.

Laddar ...

Spela på denna sidan. 

 

Historik

Laddar ...