- Hem - Tablå - Ljudarkiv - Hur Lyssnar Jag? - Bli Sponsor - Personal - Kontakta Oss-Detta händer just nu på Countrykanalen

Då har vi påbörjat ett nytt år,2019, med allt som det innebär. Nyårslöften. Planering av nya program att distribuera över världen. Ut med julmusiken och in med nya artister och låtar i slingan. Planering inför countryfestivaler och andra evenemang i sommar, både för besökare, musiker och arrangörer. Många kommer att byta jobb i år. Många blir pensionärer och hamnar i en ny livssituation. många kommer att flytta. Många kommer att födas och många kommer att lämna oss för alltid. Livet här på jorden går vidare och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi skall öppna ögonen och se verkligheten som den är, och inte flumma omkring i orealistiska drömmar. Fantasin kan flöda i sagorna och musiken men vi måste ta verkligheten på allvar.
Jag önskar mina underbara medarbetare och alla er fina lyssnare en GOD fortsättning på år 2019.
Pelle Johnsson.
---------------------------------------------------------------

Vill du höra tidigare sända program, så har du som är sponsor tillgång till ljudarkivet. Där finns det godbitar med nästan samtliga programledare som har gjort program för Countrykanalen Sweden. Vill du bli sponsor för Countrykanalen och hjälpa till att hålla igång vår internetradio? (20:- per månad eller 220 per år). Klicka på fliken "Bli sponsor", så får du info om hur du skall göra.
----------------------------------------------------------------

Nu kör vi ShowTime permanent. Under denna rubriken kommer vi att få höra inspelade uppträdanden med olika artister samt repriser av temaprogram med olika programledare som sänts tidigare, både i Countrykanalen och på andra radiokanaler.
Programmet sänds på torsdag 20:00, lördag 17:00 och söndag 18:30
----------------------------------------------------------------

Det kommer in en hel del nytt material från skivbolag och artister och jag lägger ut en del av det i slingan. Jag lägger också in spotlights, d.v.s. presentation av artist och låt på några av de låtar som kommer in.

Till dig som spelar, sjunger och gör musik. Skicka din musik till oss, enligt dessa anvisningar.

På försök kan du som sponsrar oss, Sponsorsidan, skicka med en text med presentation till en spotlight och en låt som du väljer. Något som du själv eller någon annan har gjort. Den får ta max 30 sekunder att läsa. Jag läser därefter in den, före eller efter låten. Eller uppdelat före och efter, enligt dina önskemål. Du kan också spela in din egen presentation och skicka med. Max 30 sekunder. Spotlighten kommer att rotera i intervaller den första tiden, sedan hamnar låten i den ordinarie slingan med eller utan presentation. Jag kommer att köra det här konceptet under en provperiod för att se hur det funkar. På detta sätt hoppas jag att vi kan hjälpa varandra att sprida vår musik.

Bästa hälsningar

Pelle Johnsson

 

Lyssna på Radion
Klicka på radion om du vill Lyssna på Countrykanalen i en ny flik. Eller lyssna med spelaren nedanför, så stannar du kvar på denna sidan och kan se historiken samtidigt.

Laddar ...

Letar du efter ställen där det spelas Countrymusik?
Kolla här...
Letar du efter

----------------HISTORIK------------------

Laddar ...